top of page
mukavuustakuumerkki-02.png

Mukavuustakuu

Myönnämme rintaliiveillemme 3 kk Mukavuustakuun. Se tarkoittaa, että teemme takuuajan sisällä maksutta liivien mukavuuteen vaikuttavat muutokset. 

 

Kuinka Mukavuustakuu toimii?

 

Suosittelemme liivien pesua ennen ensimmäistä käyttökertaa. Pesuohjeet ovat tuotteessa kiinniolevassa paperisessa lapussa ja näet ne myöhemmin myös täällä verkkosivuillamme. Jos kolmen kuukauden (3 kk) aikana huomaat liiveissä epämukavia kohtia, toimi seuraavasti:

o    Tunnista kohdat, joista tuote on epämukava.

o    Täytä tämä lomake ja lähetä se meille.

o    Kun olet täyttänyt lomakkeen, saat siitä vahvistusviestin sähköpostiisi. Vastaamalla tuohon sähköpostiin voit laittaa meille halutessasi kuvia. Vastaamme sinulle 5 arkipäivän sisällä lomakkeen lähettämisestä ja annamme ohjeet paketin takaisinlähetykseen. Voit halutessasi merkata epämukavat kohdat liiveihin paketissa mukana olevilla pienillä tarroilla.

o    Kun tuote on meillä arvioimme työmäärän ja aikataulun, teemme sovitut muutokset ja lähetämme liivit sinulle takaisin.

Huomaathan, että takuu ei kata muutoksia tuotteisiin, joita on hoidettu vastoin tuotteessa olevaa hoito-ohjetta. Tuotteen hoito-ohjeet ovat vasempaan olkaimeen kiinnitetyssä paperisessa lapussa sekä myöhemmin nähtävillä myös täällä  nettisivuillamme. Mukavuustakuu ei myöskään kata muutoksia liivin malliin.

Mikä kohta liiveissä on epämukava?
Haluatko, että tutkimme epämukavaa kohtaa yhdessä? Tämä voidaan järjestää työhuoneellamme Lapinlahdella tai etäyhteyden kautta.

Kiitos viestistäsi! Olet saanut lomakkeen täyttämisestä vahvistuksen sähköpostiisi!

bottom of page